luni, 31 ianuarie 2011

Povesti de trezit ursii din hibernare

Puterea mintii este suprema!
Asta este tot ce trebuie sa ne amintim in orice moment: de boala, de tristete, de neputinta dar culmea, si in cele de fericire! Trebuie sa renuntam, indiferent de natura si complexitatea problemelor interioare (sau nu) la toate leacurile babesti, farmaceutice, patriarhale sau ecleziastice. Trebuie sa ne dam seama ca suntem stapani pe propriile puteri, emotii si stari de orice fel!
Orice copil teribilist in momentul in care intra in bar si vede un drogalau atat de spart ca il aduni cu forasul de jos vrea sa isi renege instinctele de conservare implementate de figurile partentale din frageda pruncie prin alaturarea la cozias.
Prichindelul nu ia in cont ca prafuitul nu fumeaza de ieri de azi si ca la ora actuala probabil are anticorpi ce ii resping toate substantele ce ii intra in corp (Trebuie sa luam in calcul toate drogurile legale din ziua de azi...altminteri THC-ul ar fi adus un zambet pe fata lui si eventual niste celule nervoase reparate) si intr-o tentativa total demna de admiratie pentru ambitia si devotamentul pentru o parere a unui tip mai in varsta consuma in cantitati cot la cot. Stim toti cum se termina povestea, copilul lesina, se trimite dupa salvare, este bagat la perfuzie, traieste traume din copilarie, face consiliere psihologica pana la varsta de 54 de ani si poate atunci reuseste sa aiba o erectie pe fond mental.
Acum sa judecam ce se intampla in absenta pustiului:
1. Droghistul este anchetat
2. Este trimis la puscarie / scoala de corectie
3. Sunt anchetate drogurile legale si eventual interzise
4. Apar alte stiri eronate la televizor

Toata situatia putea fi evitata daca piticul avea un singur gand in cap:
TRIP-UL PE CARE IL AI ESTE CEL PE CARE TI-L CREEZI!

3 comentarii:

  1. Da-te jos din corcodus ca nu e bicicleta mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. mda ...vad ca vrei sa expectorezi probabil traume care pe tine te`au marcat sau nu ... dar ideea de fond este ca vrei sa ajuti ...si aici ai respectul meu ...:D care oricum il ai !

    RăspundețiȘtergere